Apple, en ucuz iPad çözümünü gelecek yıl piyasaya sürecek

Apple, en ucuz iPad çözümünü gelecek yıl piyasaya sürecek

Son yıllarda tablet bilgisayar piyasasında yaşanan durgunluk, Apple dahil tüm üreticileri etkiledi. Birçok firma yeni ürün geliştirmeyi durdurdu, çalışmalara devam edenler ise özel ürün kategorilerine yöneldi. Verimlilik odaklı iPad Pro ile bu zorlu dönemde pazar liderliğini koruyan Apple, bir yandan da giriş seviyeye hitap eden uygun cihazlar geliştirmeyi ihmal etmiyor. Bu sene 329 dolar seviyesinden 9,7 inçlik yeni bir iPad satışa sunan teknoloji devi, iddiaya göre gelecek yıl fiyat etiketini biraz daha aşağı çekerek hedef tüketici kitlesini genişletecek.

Digitimes'in endüstri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, 2018'de 259 dolarlık yeni bir iPad tanıtılacak. Compal tarafından üretilip yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulması beklenen 9,7 inçlik tablet, donanım anlamında 2017 model selefinden çok daha farklı olmayacak.

Şimdilik 2018 tablet bilgisayar planları gizliliğini koruyan Apple, ilerleyen dönemde üst segmentte Macbook ve iPad arasındaki ayrımı giderek ortadan kaldırma niyeti taşıyor. Sıradan tablet bilgisayar talep edenler içinse yeni bütçe dostu çözümler yardıma yetişecek.



Eklenme tarihi: 1.12.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler