iOS 9 beta 4 güncellemesi geliştiricilerin için yayımlandı

iOS 9 beta 4 güncellemesi geliştiricilerin için yayımlandı

Temmuz başında üçüncü deneme sürümü yayımlanan ve genel beta dağıtımıyla isteyen tüm cihaz sahiplerinin beğenisine sunulan iOS 9 işletim sistemi bugün yeni bir güncelleme daha aldı. Final sürüme bir adım daha yaklaşarak dördüncü beta yazılımı resmen yayımlanan mobil platform güncellemesi, yeni duyurulan iPod Touch cihazını da iOS 9 deneme sürecine dahil etti.

Hafta içerisinde tanıtılan Apple A8 çipsetli altıncı nesil iPod Touch, iOS 9 beta 4 sayesinde geliştiriciler tarafından yeni yazılımla tecrübe edilebilecek. 300-350 MB büyüklüğünde OTA paketleriyle geliştiricilere dağıtımı gerçekleştirilen 13A4305g yapı numaralı yükseltme, birtakım deneme sürümü sorunlarını gideriyor ve yazılıma bazı yenilikler katıyor.

Ses düğmeleriyle fotoğraf çekme özelliğini devre dışı bırakan sorunun çözüldüğü beta 4, ayarlar uygulamasındaki Uyarılar seçeneğinin simgesini değiştiriyor, Apple Music ile iptal olan Home Sharing fonksiyonunu yeniden aktif hale getiriyor ve Spotlight arama ekranında Bing arama sonuçlarının devre dışı bırakılabilmesini mümkün kılıyor.

Eylülde stabil düzeye ulaşacağı bilinen iOS 9, Apple'nin Apple A9 yongasından gücünü alan iPhone 6s ve 6s Plus telefonlarıyla birlikte son kez duyurulacak. Ardından 2016'ya kadar çeşitli ek güncellemelerle platformun beslenmeye devam edeceği ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 21.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler