iOS 9 beta 2 güncellemesi yayımlandı

iOS 9 beta 2 güncellemesi yayımlandı

İki hafta önce WWDC 2015 kapsamında tanıtılan iOS 9, tanıtımının ertesinde ilk deneme sürümüyle geliştiricilerin beğenisine sunulmuştu. Pil ömrü ve çekirdek uygulamalarla alakalı çeşitli sorunlara sahip beta 1'in ardından ikinci beta dağıtımı da resmen başladı. Böylece iOS 9 final sürüme bir adım daha yaklaşmış oldu.

iOS 9 beta 2, güncellemeyi alan ilk kullanıcıların geri bildirimlerine göre önceki beta'ya kıyasla çok daha başarılı bir güç yönetimi sergiliyor. Ciddi yazılım sıkıntılarının önemli bir bölümünü çözen beta 2 sürümü, Podcast uygulamasının simgesini yeniliyor, Apple'nin arama fonksiyonunun performansını artırıyor ve iOS 8.2 ile ekosisteme entegre edilen Apple Watch uygulamasının adını Watch olarak değiştiriyor.

13A4280e yapı numaralı iOS 9 beta 2 yükseltmesi, yaklaşık 400 megabayt büyüklüğündeki OTA paketi vasıtasıyla beta 1 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Bu yükseltme sayesinde Apple'nin güncellenecek cihazın yeterli alana sahip olmaması halinde geçici olarak uygulama silme yoluyla güncelleştirmeyi gerçekleştirebilmesini sağlayan mekanizması da ortaya çıkmış oldu.



Eklenme tarihi: 24.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler