iOS 9.3 güncellemesinin dördüncü beta sürümü yayımlandı

iOS 9.3 güncellemesinin dördüncü beta sürümü yayımlandı

iOS 9.3 güncellemesinin geliştirme sürecinde sona yaklaşan Apple, dördüncü deneme sürümünün dağıtımını tamamladı. Dün geliştiricilerle buluşan iOS 9.3 beta 4, bugün genel beta kullanıcılarıyla da buluştu.

165 megabayta kadar ulaşan OTA paketi büyüklüğüyle ciddi bir güncellemeye işaret etse de birkaç ufak arayüz düzenlemesi, genel sorun çözümleri ve performans iyileştirmlerinden daha fazlasını içermeyen iOS 9.3 beta 4, sorun çözücü olarak yayımlanmış olsa da beraberinde ciddi bir sıkıntı getiriyor.

iPad Pro ile piyasaya sürülen ve gelecek ay tanıtılacak iPad Air 3 ile donanım desteği giderek artacak olan Apple Pencil, buna rağmen son deneme sürümleriyle birlikte arayüzdeki birçok fonksiyonunu yitirdi. Yalnızca düğmelere dokunmak, çizim yapmak gibi işlevlerde kullanılabilen kalemin kaydırma özellikleri kaldırılmış. Bunun bir hatadan mı kaynaklandığı bildirilmese de deneme sürümü kullanıcılarının hayal kırıklığı yaşadığı kesin. Bakalım iki hafta sonra yayımlanacak beşinci beta bu duruma çare olabilecek mi.



Eklenme tarihi: 24.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler