iOS 9.1 güncellemesi resmen yayımlandı

iOS 9.1 güncellemesi resmen yayımlandı

Haftalardır geliştiriciler ve genel beta programına katılan tüketiciler tarafından test edilen iOS 9.1 işletim sistemi güncelleştirmesi nihayet final sürüme ulaştı. Şimdiye kadar beş beta dağıtımı gerçekleştirilen iOS 9'un ilk büyük yazılım paketi, son platform yükseltmesinin yüzde 60'a ulaşan kullanım oranını artırmaya çalışacak.

150'den fazla yeni emojiyi beraberinde getiren iOS 9.1, büyük bir güncellemeden beklenen genel performans ve pil ömrü iyileştirmelerinin yanı sıra Apple News uygulamasını birkaç yeni ülkede daha tüekticilerle buluşturuyor. sorunları çözülen yeni çekirdek uygulamalar ve çoklu görev arayüzünde performans artışı sağlayacak güncelleştirmeyi 300 megabayt civarındaki OTA paketini indirerek veyahut iTunes üzerinden cihazınıza kurabilirsiniz.



Yeni nesil Apple TV, iPad Pro ve Apple'nin yeni tableti için özel olarak tasarladığı aksesuarlarına destek sunan iOS 9.1, aynı zamanda bu cihazların satışa çıkmaya hazır olduğunun da habercisi. iPad Pro ve aksesuarlarını kasımda tüketiciyle buluşturmayı planlayan Cupertino merkezli teknoloji devi, Apple TV'yi ise ay sonunda büyük pazarlarda satışa çıkaracak.



Eklenme tarihi: 21.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler