iOS 8 resmen doğrulandı

iOS 8 resmen doğrulandı

iOS işletim sisteminin şimdiye kadardi en büyük tasarım değişikliğini beraberinde getiren iOS 7, geçtiğimiz yılın sonbahar döneminde yayımlanmıştı. Mayıs ayını geride bıraktığımız şu dönemde, yenilikçi iOS 7'nin yerini alacak sonraki platform güncellemesinin nasıl geliştirildiği konuşuluyor. Kısa süre önce San Francisco'dan gelen görüntüler sayesinde nihayet iOS 8 yükseltmesine dair ilk resmi delil de ortaya çıkmış oldu.

Apple'nin dünya genelindeki geliştiricilere yönelik geleneksel konferansına ev sahipliği yapacak Moscone Center, bir süredir basının gözleri önünde büyük etkinliğe hazırlanıyor. Haliyle çalışmalar sırasında hazırlanan afişler medyanın dikkatinden kaçmamış. Böylece deniz altı arkaplanında bir 8 rakamının yer aldığı büyük afiş, iPhone ve iPad'lara güç verecek yeni nesil mobil işletim sistemini resmen doğrulamış oldu. Şimdilik ne gibi yenilikleri beraberinde getireceği kesinleşmemiş olan iOS 8'e dair yayımlanan tüm detaylar söylentilerden ibaret.

Güvenilir bilgi kaynaklarının rapor ettiği iddialar, sağlık odaklı Healthbook uygulaması, iyileştirilmiş Haritalar hizmeti, giyilebilir elektroniklere yönelik senkronizasyon özellikleri, ve bağımsız iTunes Radio uygulamasının yeni sürümde mevcut olacağına işaret ediyor. iPad için çoklu pencere moduyla gelişmiş çoklu görev yetileri de bu söylentiler arasında yer alıyor. Sekizinci büyük platform güncellemesine dair tüm detaylar yarınki WWDC 2014 açılış konuşmasında gün yüzüne çıkacak.



Eklenme tarihi: 1.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler