iOS 8.4 beta 2 sürümü herkese açık olarak yayımlandı

iOS 8.4 beta 2 sürümü herkese açık olarak yayımlandı

iOS 8.3 ile ilk kez mobil işletim sistemini herkese açık test programına dahil eden Apple, ikinci 8.4 beta dağıtımı da aynı şekilde cihaz sahipleriyle buluşturdu. 12H4086d yapı numarasına sahip iOS 8.4'ün ikinci deneme versiyonu, Apple Seed üzerinden test programına katılan tüm kullanıcılar için erişilebilir durumda.

Genel yazılım beta programı kapsamında iOS 8.4 Public Beta 1 olarak yayımlanan yeni güncelleme, iTunes Radio servisine popüler aramalarla alakalı yeni bir özellik ekliyor. Bunun dışında çeşitli sorun çözümleri ve iyileştirmeyi beraberinde getiren iOS 8.4 beta 2, geliştiriciler için 146-169 megabayt büyüklüğünde bir OTA paketi halinde dağıtılıyor. iOS 8.3 yüklü beta programı üyeleri içinse iOS 8.4'e yükselmek 1,4 GB büyüklüğünde bir paketin indirilmesini gerektiriyor.

Platforma yepyeni bir müzik uygulaması kazandıracak olan iOS 8.4, iddiaya göre bu uygulamasıyla Beats Music servisiyle bütünleşme hamlesine hazırlık mahiyetinde. WWDC 2015'te resmiyet kazanması beklenen bu bütünleşmeden iOS 9'un yanı sıra iOS 8.4 de faydalanmış olacak.



Eklenme tarihi: 28.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler