iOS 8.4.1 güncellemesi yayımlandı

iOS 8.4.1 güncellemesi yayımlandı

Bir ay önce ilk deneme sürümü geliştirilerin kullanımına sunulan iOS 8.4.1 resmen tüm cihaz sahipleri için indirmeye sunuldu. İkinci betasından sonra final sürüme ulaşan iOS 8'in belki de son yükseltmesi, bazı performans iyileştirmeleri, Apple Music ile alakalı düzenlemeler ve güvenlik yamalarını bünyesinde barındırıyor. Yeni güncellemeyle birlikte iOS 8.4'ü jailbreak etmeye yarayan araçlar da işlevini yitiriyor.

12H321 yapı numaralı iOS 8.4.1 güncelleştirmesi, Apple Music ve müzik ile alakalı diğer yazılımsal fonksiyonlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor. 57 megabayt civarında bir boyuta sahip OTA paketiyle iOS 8.4 yüklü tüm iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarına ulaştırılan yükseltme, beraberinde getirdiği güvenlik değişiklikleriyle iOS 8'e son halini vermiş oldu.

Eylülün sonunda iOS 9 yazılımını piyasaya sürecek olan Apple, bundan sonra tüm enerjisini dokuzuncu nesil mobil ekosistemi için harcayacak. Önümüdeki günlerde bir iOS 9 betası daha yayımlaması beklenen şirketin daha sonra final versiyonu dağıtmaya hazırlanacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 14.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler