iOS 8.3 için herkese açık test programı başladı

iOS 8.3 için herkese açık test programı başladı

Sonraki iOS 8 güncellemesi ve iOS 9'u herkese açık test programına dahil edeceği iddia edilen Apple, bugün resmen söylentilere konu olan hizmetini kullanıma sundu. iOS 8.3'ün üçüncü betasını geliştiricilere dağıtmaya başlayan Kaliforniyalı teknoloji şirketi, aynı zamanda sıradan cihaz sahiplerini kapsayan test programını da devre soktu.

Hemen şimdi dileyen iPhone, iPad, iPod sahipleri, Apple Seed sitesini ziyaret edip bu programa kaydolabilirler. Siteye giriş yaptıktan sonra yukarıdaki gibi bir iOS Beta uyarısıyla karşılaşacak olan tüketiciler, devam etmeleri halinde, iOS cihazlarından appleseed.apple.com/profile adresini ziyaret edip yükleyecekleri indirme profili sayesinde son beta sürümüne erişim sağlayabilecekler.

Türkçe Siri, yeni emojiler, kablosuz CarPlay desteği, çeşitli cihazlar için farklı düzeyde performans, pil ömrü iyileştirmeleri ve sorun çözümlerini beraberinde getiren iOS 8.3, önümüzdeki ay final sürüme ulaşmış olacak. Apple'nin bundan sonra iki beta sürümü daha dağıtması ve bunları herkese açık test programına dahil etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 13.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler