iOS 8.2 beta 4 yayımlandı, Apple Watch uygulaması doğrulandı

iOS 8.2 beta 4 yayımlandı, Apple Watch uygulaması doğrulandı

Bu hafta iOS 8.1.3 güncellemesini yayımlaması beklenen Apple, 8.2 test sürecini de ihmal etmiyor. Bugün 8.2 beta 4 sürümünü geliştiricilerin kullanımına sunan firma, Apple Watch odaklı güncellemesinde final versiyona bir adım daha yaklaştı.

12D5461b yapı numaralı beta seviyesindeki dördünücü iOS 8.2 güncelleştirmesi, 290 megabaytlık bir OTA paketiyle halihazırdaki iOS 8.2 yüklü mobil cihazlara ulaştırılıyor. iOS 8'in ikinci büyük yükseltmesi olan 8.2 son sürümünde, haliyle çok sayıda sorun çözümü ve düzeltmeyi beraberinde getiriyor. Yenilikler arasında dikkat çekense, Bluetooth menüsüne eklenen Apple Watch ibareleri. Apple akıllı saatini iPhone 5 ve üstü telefonlara bağlamak için kullanılacak olan Apple Watch uygulaması da bu vesileyle doğrulandı.

Önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara dağıtılacak olan iOS 8.1.3'ün 8.1 sürüm ailesindeki son OTA paketlerinden biri olması bekleniyor. Apple Watch odaklı iOS 8.2 hususundaysa, Apple cihaz sahiplerinin stabil sürüm güncellemesini martta beklemesini tavsiye ederiz.



Eklenme tarihi: 12.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler