Apple, iOS 7'nin altıncı deneme sürümünü yayımladı

Apple, iOS 7'nin altıncı deneme sürümünü yayımladı


Yeni bir arayüz anlayışını beraberinde getiren iOS mobil işletim sisteminin yedinci ana güncellemesi, bugün beta 6 sürümüyle geliştiricilerin kullanımına sunuldu. Geçen hafta dağıtımı gerçekleştirilen 11A4449a yapı numaralı beta 5'teki mühim bir sorun nedeniyle erkenden sonraki deneme sürümünü hazırlayıp OTA yoluyla kullanıcılarına ulaştırmaya başlayan Apple, beta 5'i kullanan cihaz sahiplerine şiddetle yeni versiyona yükselmelerini tavsiye ediyor.

11A4449d yapı numarasıyla gelen son güncelleme, satın alınan içerik yerine farklı bir ürünün indirilmesi veya oynatılmasına sebep olan Buluttaki iTunes hizmetiyle alakalı probleme çözüm olacak. Yalnızca 13.5 MB büyüklüğündeki yükseltmenin bu hata dışında başka hangi değişiklik/yenilikleri beraberinde getirdiği henüz keşfedilmiş değil.

Önümüzdeki ay yeni akıllı telefonlarını gün yüzüne çıkaracak ABD'li teknoloji devi, iOS 7'nin final sürümünü muhtemelen Eylül'ün ilk yarısında mevcut müşterileri için dağıtmaya başlayacak.

iOS 7 beta 6, önceki dağıtımın yüklü olduğu cihazlara bir uyarıyla ulaştırılacak. Deneme versiyonlarının geliştiriciler için yayımlandığını ve günlük kullanım için uygun olmadığını hatırlatalım.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 16.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler