Apple iOS 7 Web trafiği arttı

Apple iOS 7 Web trafiği arttı

Apple ile ilgili dedikoduların arkası kesilmezken herkes dört gözle en meşhur elmanın yeni akıllı telefonunu ve işletim sistemini merakla bekliyor şu günlerde. Gelen son bilgiler ise Apple kullanıcılarını merakını tam olarak gidermese de zamanın yaklaştığını haber veriyor.

Macrumors kaynaklı haberde iOS 7 ile gerçekleştirilen web trafiğinin büyük bir artış gösterdiği yönünde. Kendi sunucularını kaynak gösteren sitenin yanı mobil haberler yapan Onswipe siteside bu verileri kendi trafikleri içersindeki sonuçlara göre teyit ediyor.

San Francisco ile Cupertino’dan yapılan ziyaretlerde toplam yapılan girişlerin yüzde 18.75’i ve yüzde 17.9’u iOS 7 ile gerçekleştirilmiş. 2 Mayıs tarihi de iOS 7 ile yapılan ziyaretlerin yüzde 23 ile tavan yaptığı gün olarak kayda geçiyor.

Apple yeni telefonunu ve işletim sistemini herkesten sır gibi saklarken gelen bu bilgiler biraz olsun biz teknoloji sevenleri de rahatlatıyor. Bu kadar gecikme iddiasının üzerine bakalım Apple çalışanları, iOS 7’nin tanıtılması beklenen 10 Haziran’daki WWDC’ye yeni işletim sistemini yetiştirebilecek mi?



Eklenme tarihi: 12.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler