Apple iOS 7 böyle olsun ister misiniz?

Apple iOS 7 böyle olsun ister misiniz?

Bütün firmalar yeni ürünlerini ve amiral gemisi modellerini kullanıcılarının beğenisine sunarken hala sessizliğini koruyan Apple, meraklı gözlerden sakladığı yeni telefonu ve yeni işletim sistem iOS 7 üzerinde sıkı bir çalışma yürütüyor.

Apple’ın bu sessizliği de dolayısıyla birçok analistin ve teknoloji severin konu hakkında farklı farklı iddialar sunmasına neden oluyor. Apple fanlarının yeni telefon ve işletim sistemi için hazırladıkları videolar da İnternet üzerinden bir yerde kullanıcılarının beğenisini test ediyor. Özellikle sürekli olarak daha sadece ve daha kullanışlı bir işletim sistemi politikasını dile getiren Apple’ın yeni işletim sisteminde köklü değişiklikler yapacağının beklentisi ortaya çıkan çok farklı konsept videolarının da bir yerde kaynağı oluyor. İrlandalı dijital ajans Simply Zesty tarafından hazırlanan konsept iOS 7 videosu da tıpkı bu şekilde bir iOS 7 hayali kurduruyor.

Tabii ki bu videoların farklı farklı versiyonları İnternet üzerinde zaten mevcut. Kullanıcıların yorumları ise esas korkuları olan Apple’ın değişiklik yapmak isterken eski alışkanlıkları ya terk ederse korkusu. Örneğin birçok Apple kullanıcısı ana ekran Widget uygulamalarını istemiyor. Diğer yorumlar ise gelecek yeniliklerin Apple’ın mevcut düzenli yapısını bozacağı korkusu üzerinden yoğunlaşıyor. Tabii ki WWDC konferansında tanıtılması beklenen iOS için şimdiden konuşmak çok doğru değil. Her yeni işletim sistemiyle birçok yenilik sunan Apple umarız iOS 7 ile de kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmayı başarır.



Eklenme tarihi: 14.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler