iOS 7.1 final sürümü martta cihaz sahiplerine ulaştırılmaya başlayacak

iOS 7.1 final sürümü martta cihaz sahiplerine ulaştırılmaya başlayacak

Yaklaşık bir ay önce ilk deneme sürümü dağıtılmaya başlayan iOS 7.1 işletim sistemi versiyonu birkaç ay içerisinde final sürüme ulaşacak. BGR.com'un güvenilir kaynaklarına dayandırdığı son haberine göre; Amerikan teknoloji devinin yeni mobil işletim sistemi martta genel dağıtıma hazır olacak. Üçüncü deneme sürümününden de bahseden kaynak, yeni dağıtım için test çalışmalarının başladığını ortaya çıkardı.

iOS 7.1 beta 2 versiyonunu iki haftadan kısa süre önce yayımlayan Apple, iOS 7.1 beta 3'ü kısa süre içerisinde OTA veyahut geliştirici merkezi aracılığıyla cihaz kullanıcılarına ulaştırmaya başlayacak. Halihazırda firmanın test ortakları tarafından deneme faaliyetleri yürütülen dağıtımın birtakım yeni özellikleri bünyesinde barındıracağı rapor ediliyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise; iOS in the Car. Bu özellik nedeniyle büyük alt sürüm güncellemesinin marta kadar ertelendiği bildiriliyor.

Final iOS 7.1 versiyonu için üç ay sonrasını işaret eden son veriler, aynı zamanda jailbreak araştırmacıları ve geliştirici takımlarının da planlarını yakından ilgilendiriyor. Önceki gün apar topar iOS 7 jailbreak aracını yayımlayan evad3rs, rakip takımlardan önce davranarak bağışları kapan taraf olmuştu. Hem keşfettikleri açıkları 7.1'e kadar saklı tutmak hem de tüketicilere ulaşan ilk jailbreak aracının sahibi olmak isteyen diğer ekiplerin önümüzdeki aylarda nasıl bir yol izleyecekleri merak konusu.



Eklenme tarihi: 23.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler