iPhone SE'nin tanıtılacağı 21 Mart Apple bahar etkinliği resmileşti

iPhone SE'nin tanıtılacağı 21 Mart Apple bahar etkinliği resmileşti

Geleneksel hale gelen Apple bahar tanıtımı bu sene 21 Mart'ta gerçekleşecek. Medya mensuplarına davetiye dağıtımı gerçekleştiren Cupertino merkezli şirket, teknoloji dünyasını merkez kampüsünde ağırlayacak. 4 inçlik yeni iPhone ve 9,7 inç kategorisine yönelik iPad Pro'nun tanıtılması beklenen etkinlik, yeni Apple Watch aksesuarlarının da görücüye çıkacağı bir organizasyon olacak.

Apple A9 çipset, NFC çipiyle Apple Pay desteği, iPhone 6s ile neredeyse aynı özelliklere sahip kamera donanımı ve iPhone 5s kasa dizaynını beraberinde getiren iPhone SE, kuşkusuz etkinliğin en merak edilen ürünü konumunda. Onu iPad Pro'yu anımsatan donanım özellikleriyle iPad Pro Mini olarak nitelendirilen 9,7 inçlik yeni iPad takip ediyor. Ancak her iki cihaz da henüz internete sızmadığından kesin bilgi vermek mümkün değil.

21 Mart günü Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak Apple bahar etkinliğini Apple cihaz sahipleri canlı takip edebilecek. Etkinlik ertesinde iOS 9.3 işletim sistemi güncellemesinin ilk stabil sürümüyle resmen dağıtılmaya başlaması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 11.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler