Apple, yeni kablosuz kulaklığını tanıttı: AirPods Pro

Apple, yeni kablosuz kulaklığını tanıttı: AirPods Pro

Birinci ve ikinci nesil AirPods modelleriyle kısa sürede geniş bir kablosuz kulaklık kullanıcı tabanı oluşturmayı başaran Apple, bugün ürün gamını üst segment AirPods Pro modeliyle genişleteceğini duyurdu. Önümüzdeki ay düzenlenmesi beklenen iPad etkinliğini beklemeden sade bir basın açıklamasıyla gün yüzüne çıkan yeni Apple kulaklığı, silikon uçlu tasarımıyla gerçek manada kulak içi kulaklık formunu benimseyen ilk AirPods oldu.

Sene başında piyasaya sürülen ikinci nesilde olduğu gibi Apple H1 çipinin eşlik ettiği AirPods Pro, bünyesinde dış ortam sesine göre saniyede 200 kadar ayarlama yaparak aktif gürültü engelleme özelliğini ortaya çıkaran mikrofon ve sensörler barındırıyor. Şeffaf Mod fonksiyonu ise, cihazın sap kısmına yerleştirilen basınca duyarlı sensöre dokunulması halinde devreye girerek dış ortam sesinin en berrak formda dinlenebilmesine imkan tanıyor. Basınca duyarlı kulaklık sapı, ayrıca müzik kontrol kısayollarına da kolay erişim sağlıyor.



Tam şarj ile 4,5 saat müzik deneyimi vaat eden AirPods Pro, kablosuz veyahut kutudan çıkan Lightning-USB-C kablosuyla şarj edilebilen kutusuyla birlikte toplam 24 saat kullanım süresi sunacak. Türkiye fiyatı 1899 ₺ olarak açıklanan kulaklığın henüz ülkemize geliş tarihi belirsiz. Belirli ülkelerde bugün önsiparişe açılan kablosuz kulaklığın bu bölgelerdeki satışı 30 Ekim'de başlayacak.



Eklenme tarihi: 28.10.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler