Apple, 22 Ekim'de yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı

Apple, 22 Ekim'de yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı

Yeni nesil tablet bilgisayarları ve diğer kişisel bilgisayar çözümlerinin resmi tanıtımı için geri sayıma başlayan Apple, San Francisco'daki Yerba Buena Sanat Merkezi'nde büyük bir basın etkinliği organize edeceğini duyurdu. Önceki gün etkinlik için davetiye dağıtımına başlayan teknoloji şirketi, büyük ihtimalle yeni Mac işletim sistemi versiyonu OSX Mavericks, yeni nesil Macbook dizüstü ve iPad tablet bilgisayarlarını gün yüzüne çıkaracak.

Beşinci nesil iPad ve ikinci nesil iPad mini'ye dair çok sayıda sızıntı ve analiz yayımlayan teknoloji medyasındaki genel görüş, Apple markalı yeni tabletlerin iPhone 5s'ye de eşlik eden Touch ID parmak izi okuyucu ile donatılacağı ve uzay grisi, gümüş, altın renk seçenekleriyle geleceği yönünde. Kasa görüntüleri ortaya çıkan iPad 5'in önceki iki nesil çözümlerle aynı çözünürlükte bir ekran, Apple A7 yongada sistem çözümünü bünyesinde barındırması bekleniyor. iPad mini 2 ise, tedarik zincirinden kaynakların açıklamaları doğru çıkarsa retina çözünürlüklü ilk iPad mini olacak.

Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak Apple'nin ürün tanıtımı, aynı günün sabahında Nokia-Microsoft tarafından Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenecek TSİ 10.00'daki Nokia World 2013 ile yakın bir zaman diliminde basın mensuplarına kapılarını açacak. Geçen yıl da yeni iPad çözümlerinin tanıtımı için ekim sonunu tercih eden Apple, bu sene Microsoft ve Nokia'yı zor durumda bırakmış olacak. Her iki etkinlikle ilgili daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 16.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler