AnTuTu, Exynos 8890 çipsetli Galaxy S7'nin özelliklerini paylaştı

AnTuTu, Exynos 8890 çipsetli Galaxy S7'nin özelliklerini paylaştı

Gelecek ay tanıtılacak amiral gemi telefonlarından en önemlisi kuşkusuz sektör lideri Samsung'un Galaxy S7 serisi. Bugün serinin ABD ve Çin dışındaki ülkelerde satılacak Exynos yongalı versiyonu hakkında önemli detaylar paylaşıldı. Sina Weibo hesabından cihazın sentetik testlerde doğrulanan özelliklerini yayımlayan AnTuTu, test sonuçlarının daha sonra paylaşılacağının sözünü verdi.

Mongoose kod adlı Samsung'un özel tasarım Exynos M1 işlemcisini performans işlem kümesi olarak kulanan Exynos 8890, enerji tasarrufu için yine ARM Cortex-A53 işlemcisini yapısında ihtiva ediyor. Özel tasarım işlemcisi sayesinde muadil çipsetlerden daha performanslı çalışması beklenen 8890'ın güç verdiği Galaxy S7, Avrupa, Afrika ve Çin dışında Asya'nın geri kalan ülkelerinde satılacak.

5,1 inç Quad HD Super AMOLED ekran, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB depolama alanı, 12 MP arka, 5 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olacağı doğrulanan 2016 model Samsung amiral gemisinin şubatta tanıtılıp martta satışa çıkacağı iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 20.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler