RPG türündeki Angry Birds Epic resmen tanıtıldı

RPG türündeki Angry Birds Epic resmen tanıtıldı

Rovio Games, geçen hafta resmi Youtube kanalından yeni oyunu için hazırladığı ilk tanıtım videosunu yayınlamıştı. Ünlü Angry Birds serisinin sonraki üyesi olacak oyuna dair yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kotaku.com aracılığıyla açıklanan son bilgilere göre; yeni oyunun Angry Birds Epic olarak isimlendirileceği kesinleşti ve çıkış tarihi resmiyet kazandı.

RPG oyun türünü benimseyecek ilk Angry Birds oyunu, sıra tabanlı bir oynanışa sahip olacak. Klasik Angry Birds'lerden farklı olarak son dönemde Angry Birds GO ve Bad Piggies gibi yapımlarıyla farklı oyun türleri deneyen Finlandiyalı geliştirici, bu stratejisini Epic ile sürdürecek. Gelişmiş bir zırh, silah ve iksir üretme sistemini beraberinde getirecek Angry Birds Epic, oyun içerisindeki mücadelelerden edinilebilecek veyahut uygulama içi ödeme sistemi üzerinden satın alınabilecek kaynaklar ve oyun parasıyla oyunculara yeni eşyalar satın alma/oluşturma imkanı sağlayacak.

Bu hafta Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda'da ücretsiz olarak iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacak oyunun tam sürümü yakında tüm dünyada iOS, Android ve Windows Phone 8 cihazları için erişilebilir olacak.



Eklenme tarihi: 12.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler