Android saat uygulamaları için Play Store kategorisi oluşturuldu

Android saat uygulamaları için Play Store kategorisi oluşturuldu

Üç büyük mobil cihaz üreticisiyle akıllı saat sektörünü ele geçirmeye gelen Google, özelleştirilmiş Android yazılımını kullanan saatler için şimdiden onlarca uygulama hazırlamayı başardı. Dün Play Services 5.0 sürümünü tüm Android kullanıcıları için indirmeye sunan internet devi, bu sayede cihazlar arası iletişimi artırarak sektörü Android Wear çözümlerine büyük ölçüde hazır hale getirmiş oldu.

Samsung Gear Live ve LG G Watch ile tüketicilere ulaşmaya başlayan Google, son olarak uyumlu uygulamalar için hazırladığı uygulama kategorisini de yayımladı. Başta Pinterest, Hangouts, IFTTT, Banjo, Doulingo, Glympse, Talkray, Player FM, The Guardian ve 1Weather olmak üzere rakip platformların aksine başlangıç için oldukça iyi bir uygulama yelpazesine sahip Android'li saatler, yaz sezonun sonunda çıkış yapacak Moto 360 ile üç modele ulaşmış olacak.

Android saatler, özel Google Play Store kategorisiyle iyiden iyiye 1 milyar aktif kullanıcılı Android ekosistemini sarmaya devam ediyor. I/O 2014'teki tanıtımlar, akıllı saatler ve mobil cihazlar arasındaki benzersiz etkileşimi ortaya koyarak tüketicileri heyecanlandırmıştı. Android L sonrası geliştiricilerin desteğiyle akıllı saat fonksiyonlarının kademeli olarak artması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 3.07.2014
Kaynak: Google Play Store

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler