Android Wear güncellemeleri detaylandı

Android Wear güncellemeleri detaylandı

Google, mart ayında duyurduğu giyilebilir elektroniklere özel Android işletim sistemi için ilk büyük yazılım güncellemelerini hazırladı. İnternet devinin resmi blog sitesinden bir açıklama yayımlayan Android Wear takımının mühendislikten sorumlu lideri, yıl sonuna kadar platformun iki güncelleme alacağını müjdeledi.

Yeni piyasaya sürülen veya resmiyet kazanan Moto 360, ASUS ZenWatch, LG G Watch R ve Sony SmartWatch'tan bir kısmı yeni yazılımı beraberinde getiriyor. G Watch ve Gear Live modellerine de gelecek olan yazılım paketlerinden ilki, GPS desteği ve Bluetooth kulaklık ile saat üzerinden müzik dinleme fonksiyonunu bünyesinde barındıracak. İkinci güncellemeyle ise, sabırsızlıkla beklenen indirilebilir saat yüzleri Play Store'deki yerini almaya başlayacak.

Henüz ilk Android Wear güncellemelerinin ne zaman dağıtılmaya başlayacağı bilinmiyor. Ancak platformun Android L ile birleşmesi sonrası gücüne güç katarak ilerlemeye başlayacağı kesin. Birkaç aydır piyasada olmasına rağmen akıllı saat endüstrisinin en büyük ekosistemi haline gelen Android Wear'in sık sık Google tarafından güncelleneceğini de belirtelim.



Eklenme tarihi: 6.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler