Android ve iOS Bulmaca Oyunu: Where’s My Water? 2

Android ve iOS Bulmaca Oyunu: Where’s My Water? 2

Disney’in geliştirdiği bir bulmaca oyunu Where’s My Water, dünya üzerinde 250 milyon yüklenme rakamına ulaşınca, şirket oyunun ikinci versiyonunu da kullanıcılara hazırladı. Yeni oyuncuların ve özelliklerin bir araya getirildiği Where’s My Water? 2, Google Play ve Apple Store’da meraklılarını bekliyor.

Oyunda önceki versiyonda olduğu gibi sevimli timsahlara su taşımak amacıyla en uygun yolu bulmaya ve önünüze çıkan ördekleri toplayarak puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Oynarken zorlandığınız bölümlerde yardımınıza koşacak ipuçlarının yer alması ise oyunu ön plana çıkarıyor.



Efsane olan ilk oyunun ardından yeni oyun olarak kullanıcılara sunulan Where's My Water? 2, ilk oyunun bizlere verdiği tadı aynen koruyor ve üzerine getirdiği yeniliklerle çok daha keyifli bir hal alıyor.

iOS veya Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Where's My Water? 2 ile birbirinden zorlu bir çok yeni bölüm ve çözmeniz gereken bulmacalar ile sizleri bekliyor. Zor bulmaca oyunlarını seviyor ve bu noktada kendinize güveniyorsanız, Where's My Water? 2'yi mutlaka denemelisiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 31.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler