Android için Skype uygulaması yeniden tasarlandı

Android için Skype uygulaması yeniden tasarlandı

Android işletim sistemi için yayınladığı mobil uygulaması kısa süre önce Play Store’de 100 milyon indirme barajını aşan Skype, resmi blogunda paylaştığı bir bildiriyle Android için Skype 4.0 sürümünü duyurdu. Holo tema ailesinden faydalanılarak geliştirilen yepyeni bir arayüzle gelen yeni Skype uygulaması, çevrimiçi haberleşme servisinin Windows 8 ve Windows Phone 8 platformlarındaki dizayn anlayışını Android ekosistemine taşıyor. Baştan aşağı yenilenen uygulama kullanıcılarına çok daha hızlı ve basit bir kullanım deneyimi vaat ediyor.

Skype’nin 4.0 sürüm numaralı yeni güncellemesiyle yalnızca daha basit ve hızlı kullanım hedeflenmemiş. Uygulamanın performansını da belirgin şekilde artıran son versiyonun temasına beyaz ve mavi renkler hakim. Son sohbetler, favori kişiler ve hesabınızda kayıtlı tüm kartvizitlere ulaşabileceğini üç sekmeden oluşan Skype 4.0’ın ana ekranı, kullanıcının istediği şahısla kolayca irtibat kurabilmesi için elden geçirilmiş. Birkaç dokunuşla sesli veyahut görüntülü görüşmeye başlayabilen kullanıcı, basit arayüz sayesinde menüler arasında vakit kaybetmemiş oluyor.

Android uygulamasını önümüzdeki aylarda yayınlayacağı güncellemelerle geliştirmeye devam edeceğini beyan eden Skype, halihazırda son sürümü Google Play Store aracılığıyla kullanıcılarına ulaştırmaya başladı. On milyonlarca cihaz sahibini kapsayan dağıtımın hafta boyunca devam etmesi bekleniyor. Son olarak Android platformunu yeni tasarımıyla buluşturan Microsoft bünyesindeki haberleşme hizmetinin iOS için de benzer nitelikte bir güncelleme hazırlamakta olduğu tahmin ediliyor.

Android için Skype 4.0’a ait Google Play Store bağlantısı ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Kaynak: Skype


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.07.2013
Kaynak: Bilal Akgündüz

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler