Android için Ridiculous Fishing resmen çıktı

Android için Ridiculous Fishing resmen çıktı

Apple'nin bu sene tasarım ödülüne layık gördüğü uygulamalar arasında yer alan Ridiculous Fishing, Hollandalı geliştiricilerine milyon dolarlara ulaşan bir satış geliri sağlamıştı. Önceki gün resmi blog sitesinden yapımın Android için port aşamasında olduğunu ve çok yakında yayımlanmaya hazır olacağını müjdeleyen Vlambeer, bugün Humble Store aracılığıyla meşhur oyunun Android çıkışını gerçekleştirmiş oldu.

Anlaşmaya vardığı geliştiricilere ait dijital medyaları paketler halinde satışa sunan ve tüketiciye ortalama fiyatın üzerinde olmak şartıyla istediği kadar ödeyerek bu paketlere erişebilmesini mümkün kılan Humble Store, bugün Humble Mobile Bundle 3 paketini satışa sundu. Bu paketle Ridiculous Fishing'in yanı sıra şu beş ücretli Android oyununu daha satın almış olacaksınız: EPOCH, Kingdom Rush, SpellTower, Swordigo, rymdkapsel.

Ridiculous Fishing'in kendine has balık tutma sistemi şöyle işliyor; Billy'nin oltasını balıklara değdirmeden denizde olabildiğince derine inmeli, bir balığa çarptıktan sonra yukarı doğru çıkmaya başlayan oltaya olabildiğince fazla balık almalısınız. Son olarak avınızı tamamlamak için oltadan havaya fırlayan balıkları silahınızla vurmalısınız. Adına yakışır nitelikte bir yapıya sahip olsa da bağımlılık yapan oynanışıyla Ridiculous Fishing, önümüzdeki saatlerde Google Play Store'ye giriş yapacak.

Oyunun Android portuyla birlikte yayınlanan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.11.2013
Kaynak: Humble Bundle

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler