Android için Office Mobile uygulaması çıktı, hemen indirin

Android için Office Mobile uygulaması çıktı, hemen indirin


Microsoft, geçen sene müjdesini verdiği meşhur Office yazılım paketinin mobil sürümünü Android işletim sistemi için indirmeye sundu. Office Mobile isimli uygulama, maalesef yalnızca Office 365 aboneleri tarafından kullanılabiliyor. Senelik ücreti 59$'dan başlayan bu servise abone olan mobil cihaz sahipleri, ücretsiz dağıtılan Office 365 için Office Mobile uygulamasını indirerek Microsoft'un bu döküman görüntüleme/düzenleme hizmetinden Android'li cihazları üzerinde de tecrübe edebilecekler.

Vaat ettiğinin aksine mobil Office sürümü geliştirmeyip Office 365 abonelerine özel yardımcı bir uygulama yayımlayan Redmond merkezli yazılım şirketi, yeni mobil programını SkyDrive bulut depolama hizmetiyle bütünleştirmiş. Word, Excel ve PowerPoint gibi birçok programa ait döküman dosyaları oluşturabilme, düzenleyebilme, e-posta yoluyla paylaşabilme yetilerine sahip uygulamanın pek fazla sosyal fonksiyona sahip olduğu söylenemez. Uygulama ile oluşturulan veya düzenlenen döküman dosyaları, SkyDrive platformuna kaydediliyor; internet bağlantısı mevcut değilken bu tür işlevler yerine getirilebiliyor ve tekrar bağlantı sağlandığında değişiklikler bulut depolama hafızasına kaydediliyor.

Ofis programlarını Android işletim sistemli akıllı telefonlara özel olarak optimize eden Microsoft, Office Mobile'nin iOS versiyonunda olduğu gibi tablet bilgisayarları bu ekosisteme dahil etmemiş. Sadece Android 4.0 ve üstü sürümlere sahip telefonlarla uyumlu olan uygulama, yaklaşık 27 MB büyüklüğünde. Halihazırda ABD ve diğer bazı bölgelerde indirmeye açılan Office 365 için Office Mobile, önümüzdeki günlerde 33 yeni dil desteği kazanacak ve 117 ülkede daha indirilebilir olacak.

Microsoft Office Mobile uygulamasının Android versiyonunu hemen şimdi indirmek için buraya tıklayın.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 1.08.2013
Kaynak: Office Blog

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler