Android için nişancı oyunu: Death Shooter 3D

Android için nişancı oyunu: Death Shooter 3D

Death Shooter 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için tasarlanmış bir keskin nişancı oyunudur. Oyun, Google Play Store'de en yeni oyunlar listesine bugün dahil oldu. Oyun içerisinde kullanıcılara alternatif olarak sunulan iki mod bulunuyor. Bunlardan biri, Counter Strike, diğeriyse zombi savaşı. İki modda da birbirinden değişik deneyim ve duygular yaşıyorsunuz. İsterseniz arkadaşlarınıza karşı isterseniz de zamana karşı yarışıyorsunuz. Tabi ki çoğu nişancı oyununda olduğu gibi amacınız dürbünlü silahınız ile düşmanlarınız sizi öldürmeden onları öldürebilmek.

Death Shooter 3D ile iyi bir tetikçi olma yolunda uğraşacaksınız. Hikaye itibarıyla Counter Strike’yi hatırlatan oyunda zombileşmiş askerleri vurmanız gerekiyor. Tek atışta ne kadar çok asker vurusanız puanınız o kadar çok yükselecek. Ayrıca kıdeminizi ve vuruş kapasitesiniz artırmak için silahınızı ve ekibinizi yeniden yükleyebilecek, yenileyebileceksiniz.



Gerçekçi üç boyutlu görselleri ile mükemmel bir mobil oyun deneyimi sunan Death Shooter 3D keskin nişancı oyunu sevenler için iyi bir seçim. Bu tür oyunlara ilgi duyuyorsanız ücretsiz Death Shooter 3D oyununu hemen cihazınıza indirebilir, soluksuz bir çatışmada nişancı deneyimi yaşayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 5.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler