Video: Android 5.0 Lollipop yüklü Sony Xperia Z3

Video: Android 5.0 Lollipop yüklü Sony Xperia Z3

Operatörler tarafından geçtiğimiz ay dağıtılmaya başlayacağı öngörülen Xperia Z3 ve Xperia Z2 için Android 5.0 güncellemesi, maalesef henüz dünyanın hiçbir yerinde dağıtıma sunulmadı. Ancak cihaz kullanıcılarını sevindirecek görüntüler ortaya çıktı. Her mobil piyasa oyuncusu gibi Barselona'daki MWC 2015 organizasyonuna katılan Sony, fuar standında yalnızca yeni ürünlerini sergilemiyordu.

İtalyan bir teknoloji sitesi tarafında kaydedilen aşağıdaki görüntüler, merakla beklenen Xperia Z3 için Android 5.0 Lollipop tabanlı yeni yazılım güncelleştirmesini ilk kez gözler önüne seriyor. Firmanın yeni yazılımını fuar katılımcılarının beğenisine sunduğunu görmek, dağıtımın başlaması için sabırsızlanan tüketiciler için sevindirici. Oldukça hızlı çalıştığı görülen Z3'ün Lollipop sürümüne eşlik eden Material Design anlayışıyla harmanlanmış hafif Sony dokunuşları sayesinde harika bir yazılımsal görünüme kavuştuğunu söylemek gerekiyor.

Sergilenecek düzeye gelen Lollipop güncellemesinin önümüzdeki günlerde hem Z3 hem de Z2 sahiplerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Yazılıma resmen kavuşmadan önce aşağıdaki videodan sizleri nasıl yeniliklerin beklediğini öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler