Android 4.4 KitKat ocakta HTC One için dağıtılmaya başlayacak

Android 4.4 KitKat ocakta HTC One için dağıtılmaya başlayacak

Resmi tanıtımının akabinde kaynak kodları yayımlanan Android işletim sisteminin son büyük güncellemesi, üreticilerin port işlemleri için hazır hale geldi. Mevcut cihaz sahiplerini üreticilerden gelecek açıklamalara kitleyen bu gelişmelerin ardından ilk haber HTC'den geldi. Teknoloji basınını resmi bir açıklamayla bilgilendiren Tayvanlı üretici, HTC One için Android 4.4 KitKat güncellemesinin ne zaman dağıtılacağını ilan etti.

HTC One kullanıcılarının Ocak 2014'e kadar uluslararası modellere ulaştırılmaya başlayacağı müjdelenen KitKat yükseltmesi, HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzüyle donatılmış olacak. Ekran görüntüsünü yüksek çözünürlüklü video şeklinde kaydedebilme, Bluetooth MAP desteğiyle araç içi sistemlerle uyumluluk, varsayılan adım ölçer uygulaması, kızılötesi verici desteği ve yeni nesil telefon uygulamasının eşlik ettiği güncelleme, çok daha stabil bir arayüz deneyimi sunacak.

HTC One Google Play Edition'un kasım sonuna doğru son sürüme yükseleceğini doğrulayan üretici, One mini ve kısa süre önce tanıtılan One max ile ilgili gelişmeler için önümüzdeki haftaları işaret etti.



Eklenme tarihi: 5.11.2013
Kaynak: Android Community

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler