Android 4.4 KitKat güncellemesi Nexus 7 ve Nexus 10 için hazır

Android 4.4 KitKat güncellemesi Nexus 7 ve Nexus 10 için hazır

Google, Nexus 5 ile birlikte piyasaya sürdüğü yeni Android işletim sistemi versiyonunu bugün Nexus 7 Wi-Fi ve Nexus 10 tablet bilgisayarları için dağıtmaya başladı. Resmi Twitter ve Google+ hesabından güncellemeyi müjdeleyen internet devi, henüz resmi orijinal yazılım dosyalarını erişime açmamış olsa da güncelleme paketini indiren kullanıcılar kendileri son sürüme yükselebiliyorlar.

Yeni işletim sistemi runtime'si ART, kızılötesi verici desteği, Bluetooth MAP, düşük güç tüketimiyle müzik dinleme, yeni ses kontrol fonksiyonları, düşük sistem belleği kullanımı ve daha birçok yeniliği beraberinde getiren Android 4.4 KitKat yükseltmesi, KRT16O yapı numarasıyla dağıtılıyor. Şimdilik yalnızca Wi-Fi destekli Nexus 7 2012, Nexus 7 2013 ve Samsung üretimi birinci nesil Nexus 10 için erişilebilir olan güncelleme, 243 MB civarında bir indirmeye ihtiyaç duyuyor.

Maalesef Nexus 5'teki saydam arayüz elemanlarından yoksun olarak geliştirilen güncellemeleri orijinal KitKat görünüme bürümek için Nova Launcher uygulamasının son sürümünü deneyebilirsiniz. OTA yoluyla dağıtılan işletim sistemi güncellemesinin tüm kullanıcılara ulaşmasının birkaç hafta süreceğini ve ülkelere göre dağıtım zaman diliminin değişiklik göstereceğini belirtelim.



Eklenme tarihi: 13.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler