Android 4.4.2 KitKat yazılımı Nexus cihazları için yayımlandı

Android 4.4.2 KitKat yazılımı Nexus cihazları için yayımlandı

Google, birkaç gün önce Android 4.4.1'in Nexus cihazları için dağıtımına başlamıştı. KitKat sürüm ailesinin ilk alt versiyonunu beraberinde getiren bu güncellemenin hemen ardından yeni bir işletim sistemi paketi daha çıkış yaptı. Arama motoru devi, mobil platformunun son büyük versiyonunun ikinci alt sürümünü indirmeye sundu.

Birtakım ciddi sorunlar nedeniyle ABD dahil bazı ülkelerde dağıtımı durdurulan Android 4.4.1'in yerini dolduracak sorunsuz yazılım güncellemesi, bugün Nexus cihazlarına ulaşmaya başladı. Yazılım problemleriyle ilgili sorunların çözümü ve güvenlik iyileştirmelerini bünyesinde barındıran Android 4.4.2 KitKat, şuan Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 2012, Nexus 7 2013 ve Nexus 10 çözümleri için dağıtılmakta. KOT49H yapı numaralı güncellemenin bundan sonra sıkça kullanılacak ilk KitKat alt sürümü olması bekleniyor.

Android 4.4.2'nin dağıtıma çıkmasıyla tamamen piyasadan çekilen 4.4.1'in ne gibi problemleri beraberinde getirdiği bilinmiyor. Ancak bu sürüme yükselenlerin 4.4.2 yi bir an önce alması gerektiğini belirtelim. İlerleyen haftalarda Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, HTC One'nin özel Google Play sürümü ve orijinal HTC One için de OTA yoluyla güncellemenin hazır hale geleceği tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 10.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler