Android 4.3 güncellemesi HTC One ve Galaxy S4 Edition için dağıtılmaya başladı

Android 4.3 güncellemesi HTC One ve Galaxy S4 Edition için dağıtılmaya başladı


Google, geçen hafta Jelly Bean işletim sistemi versiyonunun üçüncü alt sürümü Android 4.3'ü dağıtmaya başladı. İlk etapta her zaman olduğu gibi Nexus serisi modellerin kullanımına sunulan güncelleme artık Google Edition programı dahilindeki cihazlar için de erişilebilir durumda. HTC ve Samsung tarafından geliştirilen işletim sistemi yükseltmesi, üreticilerin Android 4.3 için kernel kodlarını yayımlamasının ardından cihaz sahiplerine OTA yoluyla
bildirildi.

HTC One için 185 MB, Samsung Galaxy S4 GT-I9505G içinse 150 MB büyüklüğünde yazılım paketleriyle güncelleme gerçekleştiriliyor. JWR66V yapı numaralı güncellemeye yalnızca Google Edition modellerine sahip One ve Galaxy S4 kullanıcıları ulaşabiliyor. Bu akıllı telefonların sıradan versiyonları için güncelleme dağıtımına 1-2 ay içerisinde başlanacağı tahmin ediliyor.



HTC One'nin 4.2.2 Jelly Bean sürümünde atıl durumdaki kızılötesi vericisini aktif hale getiren ve Galaxy S4'e Bluetooth tethering fonksiyonunu ekleyen Android 4.3 güncellemesi, birkaç gün içerisinde tüm Google Edition cihazlarına ulaşmış olacak.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 3.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler