Android 4.3 güncellemesi Galaxy S3 kullanıcılarına dağıtılmaya başladı

Android 4.3 güncellemesi Galaxy S3 kullanıcılarına dağıtılmaya başladı

Samsung, söz verdiği gibi geçen seneki üst düzey akıllı telefonu Galaxy S3 için Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi yükseltmesini dağıtmaya başladı. Şimdilik yalnızca Vodafone İrlanda abonelerinin beğenisine sunulan güncellemenin ilerleyen haftalarda çok daha geniş kitleler için erişilebilir hale gelmesi bekleniyor.

Güney Koreli üreticinin yeni nesil akıllı saati Galaxy Gear desteği, kullanma bağlı zamanla yavaşlamaı ortadan kaldıracak TRIM desteği, ANT+, TouchWiz Nature UX 2.0 odaklı bazı arayüz değişiklikleri, yeni Samsung sanal klavyesi, güncel mobil GPU sürücüleri, yeni kilit ekranı, farklı renk gamutlarını benimseyen ekran modları, Daydream ekran koruyucu, sürüç modu, yenilenmiş kamera uygulaması, tekrar dizayn edilen ayarlar menüsü, yeni S Voice ve daha birçok Samsung uygulama ve hizmetini bünyesinde barındıracak güncelleme, gerek arayüzde gerekse çekirdek uygulamalardaki stabillikte belirgin bir artış sağlayacak.

Samsung'un yüksek güvenlikli yazılım paketi KNOX'u beraberinde getirip getirmediği bilinmeyen I9300XXUGMJ9 yapı numaralı güncellemeyi OTA yoluyla veya Kies yardımcı programından yüklemeniz mümkün. Güncellemeyi Ayarlar-Telefon Hakkında-Yazılım Güncellemeleri menüsünden kendiniz kontrol edebilirsiniz. Henüz Türkiye ve diğer bölgelerde dağıtımı başlamamış olan yazılımın en erken önümüzdeki yılın ilk çeyreğine kadar S3 kullanıcılarına ulaştırılmaya devam edeceği düşünülüyor.

Türkiye'deki Galaxy S3'ler için Android 4.3 güncellemesi ve Samsung'un Android 4.4 KitKat sürümünü kapsayan yükseltme planlarına dair tüm detaylar için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 4.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Servet - 27.12.2013 17:55:00
Benim s3 ü telefoncudan aldığımda yurt dışı girişli olduğunu ve garantisi olmadığını söyledi. ama orjinal s3. belki başka IMEI çakılmış olabilir. bu durum da bana da gelir mi güncelleme.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler