Altın SIM Kart Ödülleri

Altın SIM Kart Ödülleri

Mobiletişim olarak bir ilke daha imza atıyoruz: Cep telefonları, mobil operatörler ve mobil teknoloji alanlarındaki yılın en iyilerinin seçileceği, konusundaki ilk ve tek yarışma olan Altın SIM Kart yarışması 5 Eylül tarihinde başlıyor. 3 ana kategoride 20 ödülün verileceği oylama, özel jüri ekibi ve halka açık olarak gerçekleştirilecek.
Altın SIM Kart Ödülleri
Altın SIM Kart Ödülleri hakkında
Altın SIM Kart ödüllerinde cep telefonları, operatörler ve mobil teknolojiler ana kategorileri bulunuyor. Cep Telefonları kategorisinde en iyi multimedya cep telefonu, en iyi müzik cep telefonu, en iyi kamera cep telefonu, en iyi çift SIM kartlı cep telefonu, en iyi iş telefonu ve en iyi stil telefon seçilecek. Operatörler kategorisinde ise en iyi operatör, en iyi tarife, en iyi servis, en iyi kampanya ve operatörlerin en iyi sosyal paylaşım siteleri seçilecek. Mobil Teknolojiler kategorisinde ise en iyi bireysel ve kurumsal wap siteleri, en iyi mobil bankacılık siteleri ve en iyi uygulamalar belirlenecek.

En iyi olanı sen seç, hediye kazan
Altın SIM kart yarışmasında halk oylaması 5 Eylül’de başlayacak. Bu tarihten itibaren kategorilerdeki belirlenen adaylara herkes oy verebilecek. Yarışmada hem oy veren ziyaretçiler hem de oylamada birinci olan cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji ürünleri de ödül alacak. Oylamaya katılan ziyaretçilerimiz, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları gibi birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. Hediyeler oy kullanan ziyaretçiler arasından çekilişle belirlenecek.

Oylamaya katılım
Oylamaya 5 Eylül – 5 Ekim 2008 tarihleri arasında altinsimkart.com üzerinden katılabileceksiniz. Yarışmanın sonuçları ve hediye çekilişinde kazanan talihliler 10 Ekim 2008 tarihinde Avrasya’nın en büyük bilişim fuarı olan CeBIT Eurasia Bilişim’de yapılacak özel törenle açıklanacak.

Sponsorluk hakkında
Büyük oylamanın yapılacağı Altın SIM Kart organizasyonuna sponsor olarak firmanız için bir çok avantajdan yararlanabilirsiniz. Sponsorluk avantajları arasında Altın SIM Kart internet sitesinde logo gösterimi, ulusal basında yayınlanacak basın bültenlerinde yer alma, Mobiletişim’in 10.000’den fazla üyesine gönderilecek olan tanıtım mailinde bulunma, Mobiletişim’de periyodik olarak yayınlanacak haberlerde yer alma, Mobiletişim reklam alanlarında 1,5 ay boyunca reklam yayınlanması, Cebit Eurasia fuarında yapılacak ödül töreni esnasında ödüllerin verileceği arka duvarda yer alma gibi avantajlar yer alıyor. Sponsor olmak veya daha fazla bilgi almak için tıklayınız…

İnternet sitesi ve blog sahipleri
İnternet sitenize veya blogunuza Altın SIM Kart 2008 yarışması tanıtım görsellerini koyarak destek olabilir ve Altın SiM Kart internet sitesinde Destekleyenler bölümünde yer alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Yarışma Takvimi

  • Halk Oylaması: 5 Eylül - 5 Ekim 2008
    Ziyaretçilerin site üzerinden oylamalarını gerçekleştirmeleri
  • Jüri Oylaması: 15 Eylül - 1 Ekim 2008
    Jürilerin site üzerinden oylamalarını gerçekleştirmeleri
  • Sonuçların Açıklanması: 10 Ekim 2008
    Sonuçların siteden duyurulması ve ödüllerin Cebit Eurasia Bilişim fuarında yapılacak törenlere sahiplerine verilmesi

Tabi Media hakkında
Tabi Media 2007 yılında, firmalara interaktif tanıtım ve iletişim konularında çok yönlü hizmet vermek amacıyla kuruldu. Sektöründe önde gelen firmalar için kısa sürede güven veren çözümler üreterek alanında kendisini ispatladı. Mobiletişim ve Dobişko’nunda aralarında bulunduğu bir çok internet sitesinin yapımını üstlenen Tabi Media’nın kurumsal sitesine ulaşmak için tıklayınız…

Mobilize Bilgi
Altın SIM Kart Ödülleri: Bu yıl birincisi düzenlenecek olan, Cep Telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ana kategorilerinde yer alan ürünler içerisinden en iyi olanların seçildiği bir yarışmadır. Altın SIM Kart sitesine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 29.08.2008

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler