Altın renkli iPhone 5S'nin kasa parçaları görüntülendi

Altın renkli iPhone 5S'nin kasa parçaları görüntülendi


Senelerdir iPhone serisi akıllı telefonlarını siyah ve beyaz renk seçenekleriyle piyasaya süren Apple, bu yıl yeni bir tasarım anlayışı benimseyen mobil işletim sistemiyle birlikte ürün ve renk yelpazesinde de mühim değişikliklere imza atmayı planlıyor. iPhone 5'in yerine polikarbonat kasalı bütçe dostu iPhone 5C'yi satışa sunacağı iddia edilen teknoloji şirketi, yedinci nesil iPhone ile renk sürümleri arasına yeni bir seçenek ekleyecek.

KGI Securitiesin Apple ürünleriyle alakalı birçok doğru tahminde bulunan meşhur analisti Ming-Chi Kuo, dün iPhone 5S ile ilgili öngörülerini AppleInsider aracılığıyla teknoloji dünyasının inisiyatifine sunmuştu. 5S'nin yeni nesil ARMv8 mimarisi üzerinde geliştirilmiş özel tasarım bir işlemci ve 1GB LPDDR3 sistem belleğine sahip A7 yongası, 128 GB depolama seçeneği, safir ana ekran düğmesine entegre parmak izi okuyucu gibi donanım özelliklerini bünyesinde barındıracağını düşünen analist, daha önce fiziksel düğmeleri görüntülenen altın renkli versiyonun da yolda olduğunu ileri sürmüştü.

Yeni iPhone'nin üçüncü renk seçeneği olması beklenen altın renkli cihazın kasasına ait ilk fotoğraflar, Ming-Chi Kuo'nun son raporundan yalnızca bir gün sonra internete sızdı. Arka yüzeyinde herhangi bir yazı ve simge bulunmayan donanım parçalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dün iOS 7nin altıncı deneme sürümünü dağıtmaya başlayan Apple, stabil versiyonu resmi ürün tanıtımından birkaç gün önce yayımlayacak. Tanıtım etkinliği için 10 Eylül'ü işaret eden güvenilir kaynaklar, Cupertino merkezli firmadan çift iPhone duyurusu bekliyor.

5S ve 5C model numaralı aygıtlara dair her gün onlarca farklı iddia ortaya atılıyor. Kayda değer gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.





Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 17.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler