Alcatel'in One Touch Idol Mini telefonu ortaya çıktı

Alcatel'in One Touch Idol Mini telefonu ortaya çıktı


Haberleşme endüstrisinin en büyük ar-ge tesisi Bell Labs'ı elinde bulunduran Alcatel-Lucent, 15 senedir mobil cihazlarına eşlik eden One Touch markasını 2004'te TCL ile ortaklık kurarak devam ettirmeye karar vermişti. Amerika ve Asyalı rakiplerine karşı mücadelesini kaybeden Fransiz telekomünikasyon devinin markası, uzun süredir Çinli TCL'nin idaresinde. Son dönemde Android'li akıllı telefonlarıyla ön plana çıkmaya çalışan Alcatel'in One Touch Idol serisine mensup yeni bir ürünü ortaya çıktı.

MWC 2013'te 6.45 milimetrelik One Touch Idol Ultra ve 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip Idol X dahil toplam 13 akıllı telefon tanıtan Alcatel -TCL-, bunlardan birkaçını ülkemizde resmen satışa sunmuştu. Hatta son olarak One Touch Star isimli model 599 TL fiyat etiketiyle Türkiye'ye giriş yaptı. Evleaks tarafından ilk basın görüntüsü sızdırılan One Touch Idol Mini ile akıllı telefon piyasasını etkisi altına alan mini model furyasına dahil olmaya karar veren firma, cihazda oldukça sade bir kasa tasarımı kullanmış.

Ön kamera, çift mikrofon, LED flaş ve 4-4.5 inç büyüklüğünde bir ekranı beraberinde getirecek Alcatel One Touch Idol Mini, büyük ihtimalle Avrupa'nın bir diğer geniş kapsamlı tüketici elektroniği fuarı IFA 2013'te sergilenecek. Paris merkezli Alcatel'in markasını kullanarak Avrupa ülkelerinde tüketicilerin ilgisin çekmeye çalışan TCL'nin uzun bir süre yatırımlarını giriş-orta seviye telefonlara yönelik sürdürmesi bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 11.08.2013
Kaynak: Evleaks (Twitter)

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler