Acer'in bütçe dostu çift çekirdekli Android telefonu Liquid Z3 duyuruldu

Acer'in bütçe dostu çift çekirdekli Android telefonu Liquid Z3 duyuruldu


Giriş ve orta seviyeye yönelik yatırımlarını sürdüren Acer, bu seneki beşinci akıllı telefonunu resmen duyurdu. Uzak doğulu firmanın daha önce müjdesini verdiği bütçe dostu ve aynı zamanda güçlü donanıma sahip telefonu, Liquid Z3 ismiyle Acer Fransa tarafından ilan edildi. Avrupa'yı hedef alan Android işletim sistemli cihazın teknik özellikleriyle alt segmentte önemli bir satış başarısı elde etmesi bekleniyor.

3.5 inç büyüklüğünde 480 x 320 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olan Liquid Z3'ün Qualcomm Snapdragon serisi 1.0 GHz hızında çift çekirdekli Krait işlemciye sahip bir çipsetten gücünü alması bekleniyor. Henüz yongada sistem detayları açıklanmayan telefona eşlik edecek belli başlı özellikler: 512 MB sistem belleği, 4GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, çift SIM kart yuvası, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, 1.500 mAh pil.

Tayvanlı firma, ekonomik mobil aygıtını kendi bulut depolama servisi AcerCloud desteğiyle donatmış. Bunun yanı sıra saf Android arayüzüyle gelen cihaza Basic, Senior, Classic ve Keypad isimli dört kullanıcı profili ekleyen Acer, her biri farklı kullanım özelliklerini ön plana çıkaran bu modlar Acer Liquid Z3sayesinde tüketicilerin cihazın arayüzünü kolayca tecrübe edebilmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Belçika, Hollanda, Ukrayna, Fransa, İspanya, Birleşik Krallık, İtalya, Almanya ve Rusya'ya önümüzdeki iki hafta içerisinde giriş yapacak Acer Liquid Z3'e sadece 99 € (~250 TL) ödeyerek sahip olunabilecek. Belirtilen ülkeler dışında satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen Liquid serisi yeni modelin ayrıca farklı renklerde arka kapakları, ön paneli de koruyan özel kılıfı ve ekran koruyucu film gibi aksesuarları da aynı dönemde satılmaya başlayacak. Aygıtın siyah ve beyaz renkli versiyonları mevcut olacak.

Acer Liquid Z3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 5.08.2013
Kaynak: Acer Fransa

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler