Acer Nokia Android kullansaydı rekabet daha zor olurdu dedi

Acer Nokia Android kullansaydı rekabet daha zor olurdu dedi

Nokia’nın Microsoft ile anlaşmasından sonra tüm teknoloji dünyasının aklında hep aynı soru bu anlaşmanın ilk zamanından beri sorulur. Nokia Microsoft ile anlaşmayıp Android ile yoluna devam etseydi mobil dünya içindeki yeri nasıl olurdu.

Nokia, bu soru karşısında hep sessiz kalırken, sözü şu anki durumlarından memnun olduklarına getirdi. Akıllı telefon cephesinde iOS ve Android’ten sonra zor durumda kalan Nokia’nın, Microsoft ile anlaşmasından sonra satışların iyi duruma gittiği bir gerçek ama bunun yeterli olup olmadığı yine ayrı bir tartışma konusu. Nokia eğer Android’le devam etseydi sorusuna samimi bir itiraf ise Acer tarafından geliyor.

Acer Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Allen Burnes, kendileri için mobil platformun her açıdan önemli olduğunu vurgularken, Android işletim sisteminin kendi cihazlarının büyümesi için yeterli olduğunun da altını çizdi. Samimi bir şekilde Nokia’ya da değinen Burnes, Nokia’nın Android’i tercih etmesi durumunda rekabetin çok zor olacağını da özellikle belirtti.

Burnes son olaraksa Android platformunda ücretsiz olan uygulamalın Windows Phone’da ücretli olmasının da kendilerini mutlu etmediğini söyledi.



Eklenme tarihi: 16.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler