Acer Iconia Tab 8 resmen tanıtıldı

Acer Iconia Tab 8 resmen tanıtıldı

Önümüzdeki hafta Taipei'de başlayacak olan dünyaca ünlü elektronik fuarı Computex 2014, çeşitli ülkelerden yüzlerce firmanın katılımıyla gerçekleştirilse de, özellikle Tayvan ve diğer Asya merkezli üreticiler odağında organize ediliyor. Bu üreticilerden biri olan Acer, tanıtımını gerçekleştireceği yeni mobil cihazlarını şimdiden duyurmaya başladı. Yeni ürün ailesinde 8 inçlik bir tablete de yer veren teknoloji firması, Iconia Tab serisine yeni bir model daha eklemiş oldu.

Iconia Tab 8 adlı yeni tablet bilgisayar, 8 inçlik Full HD (1920 x 1200 piksel) IPS LCD ekran, 1,8 GHz saat hızına kadar çıkabilen dört çekirdekli Silvermont işlemci ve 778 MHz hızında Intel HD Graphics GPU'ya sahip Bay Trail-T kod adlı Intel Atom Z3745 çipset, 2 GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvasıAcer iconia Tab 8, 5 MP arka, 2 MP ön kamera, çift hoparlör, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 7,5 saat video izleme süresi sağlayan bir güç ünitesiyle geliyor.

İyonlanmış alüminyum ile kaplı 8,5 milimetre kalınlığında bir kasaya sahip olan Iconia Tab 8, 360 gram ağırlığında. Parmak izi bırakmayan ekran kaplaması ve Acer'in kendine özgü yazılım fonksiyonlarıyla donatılan tabletin perakende satış fiyatı 199€ olarak açıklandı. 2014 üçüncü çeyreğinde satışına başlanacak çözümün Türkiye'ye en geç sonbahar döneminin başında giriş yapması bekleniyor.

Acer iconia Tab 8 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler