Kontör isteme nasıl yapılır?

Kontör isteme nasıl yapılır?

Kontörlü hat kullanıcıları, ihtiyaçları olduğunda sevdiklerinden kontör isteyebilirler. Kontör isteme işlemi operatörler içerisinde yapılmaktadır. Yani kontör talep ettiğiniz kişi sizinle aynı operatörde olmalıdır. Size kontör gönderen kişiden, transfer işlem ücreti alınır.

  • Avea kredi isteme
    Faturalı veya faturasız bir Avea abonesinden TL istemek için 9235′i aramanız yeterli. Sesli yanıt sistemi sizi yönlendirerek isteğinizi karşı tarafa iletiyor. 9235’i kredi gönderme işleminde de kullanabilirsiniz. Kredi isteyen kişinin bir istekte bulunabilmesi için hattında en az 40 Kuruş bulunmalıdır. İstek yapan abone ve isteğe cevap veren abone de 79 Kuruş ile ücretlendirilir. Ayrıntılı bilgiler için tıklayınız.

  • Turkcell kredi isteme
    Kredi istemek için *115* tuşlayın, boşluk bırakmadan kredi isteyeceğiniz telefon numarasını girin ve tekrar * tuşlayın, boşluk bırakmadan istediğiniz kredi miktarını tuşlayın, son olarak # tuşu ve arama tuşuna basın. İsteğiniz karşı tarafa iletilecektir. Bir abone, başka bir aboneden bir defada en az 2 TL, en fazla 14 TL talep edebilir. İsteği alan faturalı veya faturasız Turkcell abonesi, kredi isteğine karşılık verip size transfer gerçekleştirirse 90 Kuruş öder.

  • Vodafone kredi isteme
    Vodafone’un TL isteme servisi bulunmamaktadır. Krediniz olmadığında herhangi bir Vodafone abonesi ile görüşme yapmak için “Beni Ara” servisini kullanabilirsiniz. Beni Ara servisinde numarasını yazdığınız kişiye bilgilendirme mesajı gönderilerek sizi araması sağlanır. Bu işlemi yapmak için *149*Beni ara mesajının gitmesini istediğiniz kişinin numarası# tuşladıktan sonra arama tuşuna basmalısınız. Servis kullanımı ücretsizdir.

Peki TL gönderme nasıl yapılır?



Eklenme tarihi: 6.02.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler