9000 mAh pile sahip ilk telefon Çin'de tanıtıldı: Macoox EX1

9000 mAh pile sahip ilk telefon Çin'de tanıtıldı: Macoox EX1

Akıllı telefonlardaki birkaç günlük kullanım süresi sınırını aşmaya uğraşan şirketlerden biri bugün Pekin'de EX1 adını verdiği ürününü tanıttı. Daha çok diğer Huawei, Apple gibi diğer üreticilere ait tasarımları kopya ettiği telefonlarla işini yürüten Macoox, yeni cihazında büyük pil anlayışının sınırlarını zorlayacak bir şey yapmış. Günümüzde 3000 mAh seviyesinde olan akıllı telefon bataryasını üçe katlayan üretici dünyanın ilk 9000 mAh pile sahip telefonunu ortaya çıkarmış.

4,5 inç ekran, dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 2 MP ön kamera, çift 4G SIM kart desteği ve 14-15 mm kalınlığındaki bir kasayı beraberinde getiren EX1, sıradan telefonları üçe katlayan bataryasıyla muhtemelen tek şarjda bir hafta dayanacak enerjiyi depo edebilecektir.

Düz mantıkla hareket ederek normalden üç kat daha fazla enerji depolayacak bir telefon üreten Macoox, görüldüğü gibi ortaya epeyi cüsseli bir ürün çıkarmış. Tüketicilere hem almak isteyecekleri hem de tek şarjla uzun süre kullanabilecekleri bir ürün sunma yönteminin böyle olmayacağını kanıtlayan üreticinin başka hangi parlak fikirlerle karşımıza çıkacağı merak konusu.



Eklenme tarihi: 19.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Emir kaygın - 20.11.2015 17:31:00
Kimse almaz ya kadınlar alır alırsa da. 14mm tlfn mu olurmuş 5110nokia tlfn gibi. İstemez homtomun 6250 aah bataryalı tlfnunda gözüm var. 140 Dolar
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler