6 inç ekranlı Nokia Lumia 1520'ye ait prototip görüntüleri sızdı

6 inç ekranlı Nokia Lumia 1520'ye ait prototip görüntüleri sızdı


Geçen hafta cihaz ve servislerini kapsayan bölümünü Microsoft'a satacağını açıklayan Nokia'nın tamamen kendisi tarafından geliştirilen son akıllı telefonu gün yüzüne çıktı. Kısa süre önce basın görseli sızan Lumia 1520 modelli telefon-tablet melezi, The Verge sitesine servis edilen çok sayıda prototip görüntüsü sayesinde her yönüyle detaylanmış oldu. Windows Phone 8 mobil işletim sisteminin üçüncü genel dağıtımını beraberinde getiren aygıt, ekosistemin Full HD ekran ve dört çekirdekli çipsete sahip ilk çözümleri arasında yer alacak.

Windows Phone platformunu Lumia markasıyla özdeşleştirmek için çalışacağını belirten Microsoft, Lumia 1520'yi Windows Phone 8 GDR3 dağıtımını dünya genelindeki tüketicilere tanıtmak için kullanacak. Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüklü 6 inçlik LCD ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Krait 400 işlemci, 450 MHz hızında Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 2GB RAM, microSD kart yuvası, 20 MP Pureview kamera, polikarbonat yekpare kasa ve nano SIM kart yuvasına sahip telefon-tablet melezinin 25 Eylül'deki bir basın etkinliğinde tanıtılacağı iddia ediliyor.



Nokia'nın 6 inç sınıfı için hazırladığı ilk cihazına ait prototip görüntülerini aşağıdaki resim galerisinde bulabilirsiniz. Eylülün sonundaki New York tanıtımına kadar Lumia 1520'nin teknoloji gündemindeki yerini koruması bekleniyor. Melez aygıt ve Windows Phone 8 GDR3 yazılımı hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 9.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler