5.9 inçlik HTC One Max'ın ilk basın görüntüsü sızdı

5.9 inçlik HTC One Max'ın ilk basın görüntüsü sızdı


Akıllı telefon pazarına aynı tasarım anlayışını paylaşan üç farklı kategöriye mensup ürün sürme planının son aşamasına gelen HTC, One ve One mini'nin ardından One Max ile 2013 ürün yelpazesinin ana yapısını tamamlamış olacak. Geçen hafta Çin'deki bir operatör test ürünü görüntülenen firmanın T6 kod adlı telefon-tablet melezine ait ilk basın görüntüsü yayımlandı. Yine Evleaks'ın sızdırdığı görsel, önceki fotoğraflar ve cihazın teknik özelliklerine dair söylentilerle örtüşüyor.

5.9 inç büyüklüğünde Super LCD 3 ekran, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB sistem belleği, 4 MP HTC Zoe kamera, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, 3.300 mAh pil ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemini beraberinde getireceği ddia edilen T6, büyük ihtimalli geniş ekranı için optimize edilmiş yeni bir HTC Sense kullanıcı arayüzü versiyonuyla (Sense 5.5?) piyasaya sürülecek.



İlk kez IFA 203'te sergilenecek HTC One Max'ın yukarıdaki görüntüsü, final tasarım ile aynı olmayabilir. Yekpare kasayı saran çerçeveni plastik oluşu ve arka bölümün üst ve altındaki şeritlerin belirgin görünümü, One Max'ı Tayvanlı üreticinin amiral gemi akıllı telefonundan ayırıyor. HTC'nin onlarca cihazına ait basın görüntüleri paylaşan Evan Blass -evleaks- bu sızıntısıyla One Max'a ait ilk resmi görüntüyü yayımlayan isim oldu. Yakında T6 olarak da bilinen melez aygıt hakkında daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 12.08.2013
Kaynak: Evleak+

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler