5,5 inçlik iPhone 6'nın ilk prototip görüntüsü

5,5 inçlik iPhone 6'nın ilk prototip görüntüsü

Önceki hafta 4,7 inçlik iPhone 6'ya ait görüntüler paylaşan Tayvanlı şarkıcı Jimmy Lin'in güvenilir bir kaynak olduğu Apple analistleri tarafından bir kez daha teyit edilmişti. Sina Weibo hesabından yeni bilgiler paylaşmaya devam eden ünlü isim, şimdi de 5,5 inç büyüklüğündeki diğer iPhone 6 modelini gün yüzüne çıkardı.

Bir kopyasını aşağıda bulabileceğiniz görüntüyü yayımlayan Lin, arkadaşına ait iPhone 5s'nin ekranını değiştirirken görülüyor. Kırık ekranın hemen yanında ise Amerikalı üreticinin yeni nesil çözümüne ait bir prototip yer alıyor. iPad mini'yi andıran yuvarlak köşelere sahip bir kasayla gelen iPhone 6, telefon-tablet melezi sınıfını hedef alacak. Maketleri üzerinden yapılan karşılaştırmalarda Galaxy Note 3'ten daha uzun olduğu tespit edilen cihazın safir kristal camla korunan 1704 x 960 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD paneli beraberinde getirmesi bekleniyor. TouchID parmak izi okuyucu, iOS 8 işletim sistemi ve Apple A8 yongası, melez telefonun kesinleşen özelliklerinden birkaçı.

Eylülde 4,7 inçlik iPhone 6 ile birlikte tanıtılıp satışa sunulması beklenen akıllı telefonun ilk prototip görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler