5,5 inç ekranlı iPhone 6'nın detaylı maket görüntüleri yayımlandı

5,5 inç ekranlı iPhone 6'nın detaylı maket görüntüleri yayımlandı

Yeni nesil akıllı telefonunda 4,7 inçlik bir ekrana yer vereceği kesinleşen Apple, çok daha büyük ekranlı ikinci bir telefonla da gündeme geliyor. Telefon-tablet segmetini hedef alacak kadar geniş bir ekranla donatılacağı iddia edilen bu senenin ikinci iPhone'si, donanım sızıntılarıyla ünlenen Sonny Dickson tarafından doğrulandı. 5,5 inçlik cihazın uzay grisi ve altın renkli maketlerini internete sızdıran güvenilir kaynak, şimdiye kadarki en büyük ana iPhone modelinden daha büyük yapıdaki melez aygıtı internete sızdırdı.



iPod touch 5'i andıran çizgilere sahip yeni alüminyum kasa tasarımının uygulandığı 5,5 inç ekranlı iPhone, sağ yana konumlandırılmış güç/ekran kilidi düğmesi, yeni LED flaş, yeni anten yapısı, yuvarlak köşeler, daha ince ekran çerçevesi, TouchID biyometrik sensörlü orta tuş ve ultra ince kasa yapısı gibi başlıca fiziksel yeniliklerin hepsini üzerinde bulunduracak. 4,7 inçlik modelde olduğu gibi iOS platformunun temel çözünürlük değerini üçe katlayacak 1704 x 960 piksel çözünürlüklü bir ekran ve güç tüketimi odaklı yenilikler ve %50 daha yüksek işlem, grafik performansını beraberinde getirecek Apple A8 yongada sistem çözümünün eşlik edeceği dev iPhone, iOS 8 işletim sisteminin büyük ekranı için yeniden ölçeklendirilmiş bir versiyonunu taşıyacak.

Apple'nin sekizinci nesil iPhone akıllı telefonları, eylülde resmiyet kazanacak. Bu cihazlara iWatch adlı firmanın ilk akıllı saatinin eşlik etmesi bekleniyor. Son olarak görüntülerdeki cihazların Çinli aksesuar üreticileri için hazırlanmış maketler olduğunu hatırlatalım. Telefona ait gerçek kasa, malzeme farkında dolayı daha farklı doku ve çizgiler sunacaktır.





Eklenme tarihi: 14.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler