3G ihale bedelleri

3G ihale bedelleri

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, hızlı internet ve görüntülü konuşma gibi bir çok yeniliği getirecek olan 3G ihalesine katılacak operatörler 24 Kasım tarihine kadar şartname alabilecek. 11 - 24 Kasım tarihleri ihale bekleme süresi olarak planlanırken, teklifler 24 Kasım’da toplanmaya başlanacak ve 27 Kasım saat 15.00 da teklif verme süresi sonlandırılacak.

4 farklı lisans bulunuyor
3G ihalesi 28 Kasım’da gerçekleştirilecek. 3G için verilecek 4 çeşit lisansı elde etmek için operatörler kapalı zarfta teklif verecek. İlk olarak A tipi lisans için verilen teklifler açılacak, kazanan operatörün diğer teklifleri iade edilecek. Kalan operatörler arasında B tipi ihale teklifleri açılacak, B tipi lisansın ihalesini kazanan da C ve D lisansları ihalesine giremeyecek.

Lisans tipleri ve bedeller

  • A tipi (40 MHz frekansı) lisans bedeli için 285 milyon,
  • B tipi (35 MHz) için 250 milyon,
  • C tipi (30 MHz) için 214 milyon,
  • D tipi (25 MHz) için 178 milyon avro olarak belirlendi.

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 20.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler