3G Gözz Kampanyası

3G Gözz Kampanyası

3G Gözz sahibi olmak için 24 aylık kontratlı görüntülü görüşme paketine dahil olmanız gerekiyor. Turkcell 3G Gözz cihazı ve her ay 600 dakika görüntülü görüşme ayda sadece 29TL. 3G Gözz'ü kampanyasız satın almak isterseniz 164 €'ya satın alabilirsiniz.

Bu kampanyaya kimler katılabilir?

  • En az 6 ay Turkcell'li olup faturalı hat sahibi olan,
  • Blacklist'te herhangi bir hattı bulunmayan,
  • 3G abonesi olan ve görüntülü görüşme aboneliği olan,
  • Hattı borçtan kapalı olmayan kişiler bu kampanyaya katılabilir. Yukarıdaki özelliklere sahip değilseniz 3G Gözz ücretini ödeyerek cihaza sahip olabilir ve görüntülü görüşme tarifesi üzerinden
  • ücretlendirilerek cihazdan görüntü alabilirsiniz.

Nasıl satın alacağım?
Kampanya başvurularınızı tüm Turkcell İletişim Merkezleri ve yetkili zincir mağazalardan yapabilirsiniz. Paket fiyatlarına tüm vergiler dahildir.

Kampanya detayları:
  • Paketiniz bittiğinde mevcut ses tarifenizden ücretlendirilmeye devam edersiniz.
  • Görüntülü görüşme süresini sadece yurt içinden başlattığınız aramalarda kullanabilirsiniz.
  • Bir fatura döneminde 200 dakika görüntülü görüşme limitinin tüketilmesi durumunda, mevcut tarifeye göre ücretlendirme yapılır.

24 ay bitmeden kampanyadan çıkarsam ne olacak?
Taahhüt süresi bitmeden önce kampanyadan ayrılan abonelerin faturalarına "Kalan ay x 29 TL" tutarı yansıtılacaktır.

600 dakika her yöne mi?
Hayır. 600 dakika; kampanyaya katılan hat ve talep edilen 2 misafir hat olmak üzere toplam 3 hatta 200'er dakika olarak verilmektedir. 600 dakika sadece 3G Gözz'ün içine takılan ve kampanya aktivasyonu sırasında tanımlama yapılmış 3G Gözz içindeki hattı aramaya yöneliktir.

Uyarı 1: Görüntülü görüşme yapabilmek için 3G Gözz'ün kendisinin ve Gözz'ü arayan hatların Turkcell 3G kapsama alanı içinde olmaları gerekir.

Uyarı 2: Kampanyanın tanımlanacağı hat, misafir hatlar ve Gözz'ün içindeki hattın, 3G abonesi olmaları ve 3G görüntülü görüşmeyi desteklemeleri gerekir.

Uyarı 3: Eğer yeni bir faturalı Turkcell hattı satın alırsanız, aylık paket tutarı dışında 31,1 TL tutarındaki Yeni tesisi özel iletişim vergisi ve kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi ilk faturanıza yansır. Bunun yanında Ayrıca TGM Ruhsat: 12 TL ve TGM Kullanım aylık 1 TL vergileri de faturanıza yansır.



Eklenme tarihi: 1.08.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler