2K çözünürlüklü Samsung SM-G900S'ye ait test sonuçları

2K çözünürlüklü Samsung SM-G900S'ye ait test sonuçları

Samsung, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği bir yatırımcı toplantısında, 2K çözünürlüklü AMOLED üretimine dair önemli detaylardan bahsetmiş ve 2014'te bu çözünürlüğe sahip telefonlar piyasaya süreceğini duyurmuştu. GFXBench'in veritabanına giren yeni bir cihaz kaydı ise, firmanın ilk 2K panelli modellerinden birinin teknik detaylarını gün yüzüne çıkardı.

2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir ekran, yaklaşık 2.5 GHz saat hızında çalışan Qualcomm'un Snapdragon 800 serisi bir yongada sistem çözümü ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunu beraberinde getiren telefon, SM-G900S model numarasıyla dikkat çekiyor. Zira bu model numarası, kısa süre önce Güney Kore'de satışa çıkan SM-G910S Galaxy Round ile büyük benzerlik gösteriyor.



Galaxy S5'in kendisine veyahut esnek ekranlı bir versiyonuna ait olduğu tahmin edilen sonuçlar, bu oldukça yüksek ekran çözünürlüğüne rağmen grafik performansı hususunda Galaxy Note 3'ü geride bırakmayı başarmış. Yeni bir kavisli ekrana sahip Galaxy Round mu hazırladığı yoksa yeni amiral gemisini mi test ettiği bilinmiyen Samsung'un 2014 ilk çeyreğinde ürün portföyünü resmen teknoloji dünyası ve tüketicilerin beğenisine sunacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 4.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler