Civilization: Revolution 2 oyunu iOS için resmen indirmeye sunuldu

Civilization: Revolution 2 oyunu iOS için resmen indirmeye sunuldu

Ünlü strateji oyunu serisi Sid Meier's Civilization, bugün mobil platformlara özel ilk oyunuyla resmen mobil oyuncularla buluştu. 2K Games ve Firaxis Games tarafından yapımı üstlenen oyun, daha önce iOS ve Windows Phone için çıkış yapan Civilization: Revolution adlı serinin ilk mobil oyununun yeniden geliştirilmiş bir versiyonu olarak geliyor. Daha gelişmiş animasyonlar, mobil cihazlar için optimize edilmiş kontrol sistemi, en başarılı mobil stratehi yapımını bir üst seviyeye çıkarmak üzere geliştirilmiş.

iOS versiyonu bugün indirmeye sunulan Civilization: Revolution 2, platforma en uygun şekilde hazırlanmış etkileyici 3D grafikleri beraberinde getirecek. Uçak gemisi, özel kuvvetler gibi yeni savaş üniteleri, lazer, modern tıp, bilgi teknolojisi ve benzeri yeni teknoloji geliştirme imkanları, nükleer santral kurma ve Silikon Vadisi oluşturma gibi yeni dünya şartları göz önüne alınarak güncellenmiş bir oyun olan Revolution 2, yakın geçmişten önemli liderleri beraberinde getiriyor ve önemli tarihi olayları yeniden yaşayabilmeyi mümkün kılıyor.

iPhone 4S, 5, 5c, 5s, iPad 2, 3, retina ekranlı iPad, iPad Air, iPad mini, retina ekranlı iPad mini ve iPod touch 5 ile uyumlu olduğu bildirilen Civilization: Revolution 2'yi oynayabilmek için iOS 7 işletim sistemine sahip olmak ve 31,99 TL gibi oldukça yüksek bir ücreti gözden çıkarmak gerekiyor. 428 megabayt büyüklüğünde bir depolama alanına ihtiyaç duyan yapımın Android versiyonu da çok yakında satışa sunulacak.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler