Haftanın En Yeni Android Uygulaması: Bike Xtreme

Haftanın En Yeni Android Uygulaması: Bike Xtreme


Bu hafta Android kullanıcıları için yeni çıkan oyunları inceledik. Yeni uygulamalar içerisinde Bike Xtreme isimli bir motor yarışı oyunu ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunulmuş.

Motosiklet yarışı oyunlarına dahil olan Bike Xtreme, kısa sürede Google Play Store’da en iyi yeni ücretsiz uygulamalar arasında yerini aldı. Oyunda yapmanız gereken tek şey motosikleti engelli arazi koşullarında iyi bir şekilde sürebilmek. Arazi engebesine ve motosikleti kullanımınıza göre kullanıcıya gerçekçi geri bildirimler veren oyunda, motosiklet ve sürücünüzün görüntüsünü dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda 30’dan fazla arazi modellemesi bulunuyor ve bu sayede bölümlerden asla sıkılmıyorsunuz.



Üst düzey kontrolleri bulunan Bike Xtreme gelişmiş fizik motoru sayesinde kullanıcısına en gerçekçi motosiklet tepkilerini sunuyor. Oyunda fren yapmak için ekranın sağına gaz vermek içinse ekranın soluna dokunmak gerekiyor. Motosikleti kontrol etmek için cihaza meyil verme seçeneğini kullanabilir veya ekrandaki kontrol tuşlarını seçebilirsiniz.



Motor yarışı oyunlarını seven kullanıcılar için, Bike Xtreme iyi bir seçim gibi görünüyor. Ücretsiz olarak Google Play Store’den indirebileceğiniz oyunu incelemenizde fayda var.

Yazar: Zeynep Uylaş


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler