iPhone X Plus ve ucuz iPhone'nin maket görüntüleri sızdı

iPhone X Plus ve ucuz iPhone'nin maket görüntüleri sızdı

Çin'de yaşanan son gelişmeler, Apple'nin yeni nesil iPhone telefonlarını üretmeye başlamak üzere olduğunu işaret ediyor. Haliyle ülkedeki aksesuar üreticilerinin yeni cihazlar hakkında sahip olduğu bilgi de artıyor. İnternete sızan son görüntüler, üç modelden oluşan 2018 iPhone koleksiyonunun iki yeni üyesine ait neredeyse tüm fiziksel tasarım detaylarını gün yüzüne çıkardı.

Güvenilir sızıntı kaynağı Ben Geskin imzalı sızıntı, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus ile 6,1 inç LCD ekranlı ucuz iPhone'nin aksesuar firmaları tarafından kullanılan maketlerini meraklı tüketicilerin beğenisine sunmuş oldu. Geçen seneki iPhone X ile aynı dizayn anlayışı kullanılarak tasarlanan telefonlardan 6,5 inçlik olan iPhone X Plus, çentikli ekranı, çift sensörlü arka kamerası ve parlak metal çerçevesiyle iPhone X'in neredeyse kopyası. Maliyeti düşürmek için daha kalın çerçeveli bir LCD ekranla donatılan ucuz iPhone ise arka tarafta tek sensörlü bir kamera barındırıyor. iPhone serisinin en altına yerleşecek cihazı iPhone X ve X Plus'tan ayırt etmek epeyi zor olacak.

Eylülün ilk salı günü Apple'nin yeni merkez kampüsünde düzenlenecek etkinlikle resmiyet kazanması beklenen iPhone'lerden LCD ekranlı olan hariç diğer ikisinde kablosuz şarj desteği ve paslanmaz çelik çerçeve bulunacak. Üç telefonluk serinin 699 dolardan başlayıp 1299 dolara kadar çıkan fiyatlarla eylül sonunda satışa sunulması öngörülüyor.



Eklenme tarihi: 30.07.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler